Menurut Pakar kanak-kanak

Tahukah Anda ?

Anak Autism Anda tantrum Tak Kira Masa?

Masalah Anak tantrum Anda Masih Tak Selesai Walau Dah Cuba pelbagai Cara.
Jangan Putus Asa!

Rasa Stress dan Letih Kena Hadapi Tantrum Anak Setiap Hari

Sebelum itu..

Adakah anda ada tanda-tanda ini?

Sukar Hamil
Haid tak teratur
Haid tak datang
Tumbuh banyak bulu di muka
muka berminyak
masalah jerawat
berat badan naik
rambut menipis

Awas! Sindrom PCOS jika tidak dicegah boleh menyebabkan sukar mendapat zuriat seterusnya boleh berisiko terkena Kanser Serviks

Pernah Tak rasa Nak naik tangan ketika anak Autism tantrum?

jika ya, anda tak keseorangan

Anak autism yang tantrum memang mencabar, kerana kita sukar untuk membayangkan dunia dan mindset dia.

Kadang-kadang dah cuba sabar, ada masa kecundang dan termarah.

Waktu anak tidur tatap wajahnya mula rasa bersalah dan menyesal.

Anda dah cuba yang terbaik tapi frust kerana masih gagal nak kawal dan faham akan situasi anak.

Anak anda tak faham kenapa rasa sedih dan marah menguasai diri, dan dia pun tak tahu macam mana nak tenangkan diri.

Autism Ni Tak Boleh Sembuh Dan Akan Hadapi Seumur Hidup

Tapi Kan best Kalau Dapat Rasa Macam Ni

Talent perempuan:
- makan di luar bersama keluarga dengan tenang.
-tak perlu tiba-tiba kena balik awal time bercuti. - tidak berasa malu apabila anak tidak lagi tantrum di khalayak ramai.

Mut:
- angle raya: sebelum ni time balik raya kena sewa homestay sebab anak selalu buat hal. sekarang kalau boleh hari-hari nak balik raya.
- angle raya: Sesi Bergambar Raya Lebih Syok Tanpa Anak Meragam.

Ringkasannya.. Keputihan Abnormal berulang-ulang terjadi disebabkan oleh HORMON ESTROGEN YANG TIDAK STABIL

Kenapa Anak Autism Sering Tantrum?


- tantrum terjadi disebabkan peningkatan hormon kartisol(hormon stress) dan hormon serotonin(hormon gembira) berkurangan apabila situasi yang tidak disukai berlaku dan dia tidak mampu untuk mengawal emosinya.
- gambar hormon cartisol dan serotonin. tunjuk satu meningkat dan berkurang.

Kesimpulannya.. ibubapa wajib membekalkan nutrisi yang lengkap setiap hari bagi memastikan hormon stress dan gembira seimbang supaya anak tidak mudah tantrum.

Adakah keputihan abnormal ini bahaya?

Jawapannya YA..

kerana keputihan abnormal disebabkan oleh pembiakan bakteria/kulat Vaginal Candidiasis boleh berisiko mengalami Kanser Serviks

bagaimana keputihan abnormal boleh berisiko menghidap kanser serviks?

kanser rahim > haid x keluar > darah kotor terkumpul di dinding rahim dan menybabkan dinding rahim menebal > kaser rahim

Keputihan abnormal yg berlarutan akan menyebabkan pembiakan kulat dan bakteria biasanya adalah bakteria candida albicans.

Kulat candida albicans, wujud secara semula jadi dalam vagina tetapi populasinya sangat kecil dan selalunya tidak memberi masalah.

Akan tetapi jika berlaku abnormal ia boleh membiak sehingga tahap menyebabkan bengkak vagina jika tidak dikawal seterusnya boleh mengakibatkan Kanser Serviks.

Kanser Serviks apabila ketumbuhan di pangkal rahim wanita.

Bila lambat Kesan Kanser Pangkal rahim malam boleh membawa maut.

Jika Anda keputihan abnormal dibiarkan Gejala Diatas Anda Berisiko Mengalami

Vaginal Candidiasis

AWAS!! keputihan abnormal juga boleh menyebabkan Rumah Tangga Runtuh!

Ketahui 5 Fasa masalah Rumah Tangga disebabkan oleh keputihan abnnormal

fasa 1

- Kerap keluar keputihan yang berbau & kekuningan

Fasa 2

Suami enggan dan mengelak melaukan hubungan sex disebabkan oleh bau yg busuk

fasa3
Perubahan emosi suami dan mula mengasingkan tempat tidur

fasa 4
Suami cari cara lain untuk melempiaskan nafsu. lagi terus suami berlaku curang

apakah cara terbaik untuk menstabilkan hormon Kartisol?

Part ajib (statistik)

Statistik menunjukkan ...

xxxxxxxxx

ingat !

keputihan abnormal jika dibiarkan berlarutan sangat berbaya boleh menyebabkan kanser serviks !

wajib atasi masalah ini sekarang !

part hafiz

Jiwa

membekalkan nutrisi lengkap bagi memastikan hormon stress dan gembira seimbang supaya anak tidak mudah tantrum

Jiwa Diperkaya Dengan:

-L-theanine:
Meningkatkan Hormon Gembira(Serotonin).

- Ashwagandha:
Merendahkan Hormon Stress (Kortisol)

- Green Tea:
Meningkatkan daya tumpuan dan kualiti tidur.

-Ginkgo biloba:
Meningkatkan Aliran Darah Ke Otak Supaya Mudah tenang.

-L-Carnitine:
Memberi tenaga yang secukupnya untuk meningkatkan fungsi otak.

Kami Tak Cakap Kosong, Ini Bukti Kajian Klinikal

KAJIAN Pertama

KAJIAN kedua

Penjelasan Kajian pakar

" Kandungan gula dalam darah mula stabil "

bacaan gula Turun dari 21mmol ke 5mmol dan kebas kaki mula berkurang.. dalam seminggu sahaja!

Disclaimer: Testimoni Di Atas Adalah Dari Pengguna Produk Kami Yang Sebenar. Namun Hasil Mungkin Berbeza Mengikut Keadaan Dan Kesihatan Pengguna.

Lihat Apa Kata Pengguna VIYCARE

Lihat Kisah Mereka Selepas VIYCARE

"Bila kita makan benda-benda manis, dia akan potong rasa nak makan benda manis. Bacaan turun dari 17 sampai 5-6 sahaja. Menyegarkan badan insyaAllah"

Riz Wahid – Kerani

"Bila kita makan benda-benda manis, dia akan potong rasa nak makan benda manis. Bacaan turun dari 17 sampai 5-6 sahaja. Menyegarkan badan insyaAllah"

Riz Wahid – Kerani

Disclaimer: Testimoni Di Atas Adalah Dari Pengguna Produk Kami Yang Sebenar. Namun Hasil Mungkin Berbeza Mengikut Keadaan Dan Kesihatan Pengguna.

100% HALAL DAN SELAMAT DIGUNAKAN.

Bahagian Keselamatan & Kualiti Makanan

Sijil Lab Test Setiap Bahan Penggunaan

100% halal dan suci. Selamat untuk digunakan tanpa was-was

0 %
Halal
0 /10
Berpuas Hati
0 +
kembali sihat
minum sekali sehari

1 Botol 10 Sachet

Kenapa Anda Wajib Cuba
Jiwa?

60 Hari Jaminan
Pulangan Wang Anda

PROMOSI HARI INI!

Harga asal Sekotak RM120

TAPI kami ada discount untuk anda iaitu RM89 sahaja

Pilih Online Banking Atau Barang Sampai Baru Bayar (COD)

pakej trial 15 Hari

1 Botol

RM89

FREE POSTAGE

pakej Penggunaan 30 hari

2 Botol

RM149

RM180 Jimat RM10

FREE POSTAGE

pakej Penggunaa
2 Bulan

3 Botol + FREE 1

(total 4 botol)

RM229

value RM360 Jimat RM120

FREE POSTAGE

FREE 1 BOTOL

pakej penggunaan
3 Bulan

4 Botol + FREE 2

(total 6 botol)

RM340

value RM540 Jimat RM200

FREE POSTAGE

FREE 2 BOTOL

pakej Mana Yang Paling berbaloi?

DISARANKAN!
amalkan secara konsisten 3 Kotak selama 5-6 minggu untuk kesan yang optimum

Billing details

Malaysia

Your Products

Product
Quantity
Price
Pakej Jimat
3 Kotak ViyCare
+
RM220.00
2 Kotak ViyCare1
+
RM149.00
1 Kotak ViyCare1
+
RM89.00

Your order

Product Subtotal
3 Kotak ViyCare  × 1 RM220.00
Subtotal RM220.00
Shipping
Total RM220.00
  • Sorry, it seems that there are no available payment methods for your state. Please contact us if you require assistance or wish to make alternate arrangements.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Perlukan bantuan?

FAQ ( Soalan Lazim)

Amalkan setiap hari 1 biji pagi, dan 1 biji malam

Ya boleh, kerana bahannya 100% semulajadi dan bebas daripada segala jenis bahan kimia yang berisiko merosakkan kulit dan tubuh badan badan.

Ianya selamat diamalkan oleh semua golongan daripada kanak-kanak sehingga dewasa.

Tapi sebaiknya dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu.

Ya boleh, kerana bahannya 100% semulajadi dan bebas daripada segala jenis bahan kimia yang berbahaya. Ianya selamat diamalkan oleh semua golongan daripada kanak-kanak sehingga dewasa kerana kami menggunakan pemanis semulajadi tanpa kalori Sucralose yang sesuai dengan penghidap pesakit kencing manis. Tapi sebaiknya dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu.

InsyaaAllah bebas kesan sampingan kerana bahan didalam Gymnema Guggulu GS4 ini adalah 100% semulajadi bebas bahan-bahan terlarang dan toksik berbahaya.

Perlukan Bantuan Untuk Buat Tempahan?

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini. Disclaimer: Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site letscaremy.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners”

ALL RIGHT RESERVED | UAM VENTURE (TR0239806-K)
No. 1, Jalan P4/8c, Seksyen 2, Bandar Teknologi Kajang, 43500 Kajang, Selangor
Untuk pertanyaan boleh E-Mail ke : [email protected]

Untuk Mak dan Ayah Anak Autism Yang Mana Anak Kesayangan Anda selalu Tantrum, I Feel you.

Salam semua, saya Mutalib Uthman, ayah kepada seorang anak autism. Namanya Jiwa. 

 

– masa jiwa lahir aku happy dan tak sabar nak buat aktiviti bapak dan anak lelaki.

jiwa diagnos autism

-pecah hati namun aku takde choice dan kena terima bahawa aku perlu hidup dengan jiwa sampai ke akhir hayat. 

-jiwa kini 6 tahun masih tak boleh bercakap.

-kuat mengamuk 

-mula2 tak tau nak buat apa. macam2 tips baca dan try namun gagal. 

 

 

apa parent2 lain rasa.

Salah satu kesukaran yang dihadapi Umar as an autist ialah memproses emosi. Dia tak faham kenapa rasa sedih dan marah menguasai diri, dan dia tak tahu macam mana nak tenangkan diri. Contohnya, I spent an hour calming him down just now because he loves insect and he found out I smacked a cockroach at home. I let him cry in anger and validated his feelings. Trust me, it took all the strength in the world to do that. Kadang-kadang saya sabar, ada juga detik kecundang. The toughest part is to walk him through the anger and sadness. To show him that the feelings will subside eventually. Saja nak share, sometimes you will see this in public, parents calming their autistic children. They are trying their very best, trust me.

Anak autis memang mencabar, kerana kita sukar untuk membayangkan dunia dan mindset dia melalui lensa kita sendiri. Each child is different pulak tu. You did well by giving him space. Give yourself space to breathe too!

apa parent2 lain rasa.

Feel you, saya pun masih menguasai teknik kawalan emosi anak ini. Rasa kecundang tu kadang ambil masa nak let go 😂 Isteri saya sangat bagus bab ni

Autism Ni Tak Boleh Sembuh Dan Akan Hadapi Seumur Hidup

Tapi Kan best Kalau Dapat Rasa Macam Ni

Talent perempuan:
- makan di luar bersama keluarga dengan tenang.
-tak perlu tiba-tiba kena balik awal time bercuti. - tidak berasa malu apabila anak tidak lagi tantrum di khalayak ramai.

Mut:
- angle raya: sebelum ni time balik raya kena sewa homestay sebab anak selalu buat hal. sekarang kalau boleh hari-hari nak balik raya.
- angle raya: Sesi Bergambar Raya Lebih Syok Tanpa Anak Meragam.

story jiwa Selepas minum

Story jiwa lepas minum

inilah Penyelamat Saya

PROMOSI HARI INI!

Harga asal Sekotak RM70

TAPI kami ada discount untuk anda iaitu RM50 sahaja